Kremet pasta med røklaks og spinat

(3-4 porsjoner)

200 g Fiskemannen røkelaks i skiver
100 g babyspinat
½ finhakk gul løk
1 hvitløksfedd finhakket
2 dl 1 klype dill
matfløte
sitron
salt og pepper
olivenolje
evt. revet parmesan
350 g pasta etter ønske

Slik gjør du:

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skjær røkelaksen i mindre biter. Fres løk og hvitløk på middels varme i litt olivenolje. Tilsett matfløten og kok forsiktig til sausen blir kremete. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Hvis sausen blir for tykk bruk litt pastavann for å tynne ut sausen.
Bland pastaen med sausen og rør forsiktig inn vasket babyspinat. Smak eventuelt til med mer salt og pepper.
Topp pastaretten med biter av røkelaks. Strø over hakket dill og revet parmesan.