Pasta med varmrøkt krydderlaks

Varmrøkt krydderlaks fra Fiskemannen
Rødløk i tynne skiver
Vårløk i skiver
Eplejuice
Crème fraîche
Kapers
Sitron
Frisk dill
Valgfri pasta

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

Fres rødløk og vårløk i litt olje på middels varme til løken er blank og myk. Tilsett eplejuice, og la det stå å surre noen minutter til væsken har kokt nesten inn. Ha i crème fraîche og rør godt sammen. Tilsett deretter kapers og frisk dill, og smak til med sitronsaft, salt (om nødvendig) og nykvernet sort pepper.

Rett før servering tilsettes den ferdigkokte pastaen og den varmrøkte laksen oppi sausen. Serveres umiddelbart med et lite dryss av finrevet sitronskall og frisk dill, og gjerne med godt brød som tilbehør.

Tilberedningstid: 20 min.