Stekt laks med spinatsalat

Laksefilet uten skinn og bein fra Fiskemannen
Valgfrie grønnsaker
Hjemmelaget dressing – om du har tid

Slik steker du laksen:
1. Tørk laksestykkene med matpapir.
2. Krydre rikelig med salt og nykvernet pepper på den ene siden.
3. Varm en stekepanne på middels varme. Hell i oliven olje.
4. Legg kryddersiden ned i stekepannen. Så krydrer du den andre siden med salt og pepper.
5. Stek i 2- 3 minutter (til du ser at fisken begynner å bli lysere i kjøttet mot midten).
6. Snu fisken og stek fisken 2- 3 minutter.
7. Legg fisken på et fat og la den hvile i minst 4-5 minutter før du legger den på salaten.

Lag en salat av spinat, sukkererter og småtomater, og tilsett din favorittdressing. Du kan enkelt lage en smakfull dressing med ingredienser du kanskje allerede har i skapet:

Dressing:

1 ss flytende honning
2 ss olivenolje
1 ss søt sennep
1 ss vann
½ ts salt

Rist sammen alle ingrediensene til dressingen i et glass med lokk, og vend inn i salaten.

Tilberedningstid: 20 min.