Wok med scampi, laks og nudler

(4 porsjoner)

1 pose wokgrønnsaker
400 g Fiskemannen laksefilet i bit
200 g scampi, kokt utenskall
1 liten bit ingefær finhakket
1 hvitløksfedd finhakket
¼ rød chili i ringer
250 g eggnudler
olivenolje til steking
salt og pepper
fersk koriander
vårløk
sesamfrø

½ dl soyasaus
1-2ss honning
litt limesaft

Slik gjør du:

Stek lakseterninger i olje på middels varme i 2-4 min. og legg til side.
Fres chili, hvitløk og ingefær i litt olje i ca 1 min, og tilsett wokmiks. Stek grønnsakene til de er møre, men fremdeles er litt sprø.
Bland sammen soyasaus, honning og limesaft. Hell woksausen over grønnsakene og tilsett laksen og scampi, rør forsiktig og dryss over fersk koriander og sesamfrø.
Servér med kokte eggnudler.


Tilbredningstid: 10 min.