Fiskeburger med soltørket tomat & ost
Fiskemannens smaksatte fiskeburgere har høyt innhold av fisk og proteiner - og mye smak! I tillegg er de enkle å lage sånn at du kan ha en smakfull fiskemiddag klar på 1-2-3. Slik lager du fiskeburger:
Brun fiskeburgerne på begge sider.
Gjennomvarm på lav varme enten i panna eller på grillen.
Topp burgeren med ditt favoritt-tilbehør.
Fiskemannen Fiskeburger er merket med Nøkkelhullet.
Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enklere å velge sunnere matvarer.
Varmrøkt makrell
Fiskepålegg har blitt trendy. Lag f.eks. en nydelig makrellpaté av Fiskemannen Varmrøkt makrell! Supert på et koldtbord eller som snack. Kan også spises med poteter og agurksalat!
Kokte reker
Reker er på sitt beste om vinteren!
Vi har derfor tatt vinterfangede reker av god størrelse fra norske farvann, tint dem skånsomt og pakket dem i en hendig porsjonsskål på 450 g. Du får dermed reker med skall som kan nytes på stranden eller i parken i hele sommer.