Vinterens nyheter!

I tillegg til at Fiskemannen fiskepuddinger gjør comeback, lanserer vi Rognkjeksrogn og Fiskeburger med ost, chili og bacon.

Fiskemannen Caviar av Rognkjeksrogn

Caviar rognkjeksrogn.jpg

Fiskemannen Caviar av Rognkjeksrogn har store perler som popper i munnen og en god saltbalanse.

Passer til pålegg og forretter.

Fiskeburger med Ost, chili & bacon

FM_FISKEBURGER_Ost+Chili+Bacon.jpg

En skikkelig smaksrik fiskeburger med ost, chili & bacon!
Rik på proteiner.

2 burgere i pakken.

Fiskemannen fiskepudding gjør comeback!

Det ble bråk da Fiskemannen i 2020 endret på hvordan vi lager fiskepuddingene våre. Vi har lyttet til kundene og er nå tilbake med nye oppskrifter.

Fiskemannens fløte- og fiskepuddinger gjør nå comeback med endringer i smak, farge og konsistens, etter at relanseringen i 2020 ikke gikk helt etter planen.

FM Fiskepudding 800 g (2).jpg

FM Fløtepudding form 400g (1).jpg

FM Fløtepudding pølse 400 g (1).jpg

 

Utgangspunktet vårt var et spennnende prosjekt i Stamsund i Lofoten, der vi skulle gå over til å produsere fiskepuddingene våre av kun norsk torsk, hyse og sei, i en helt ny fabrikk.

De nye oppskriftene med norsk fisk viste seg å bli for ulike sammenlignet med hva forbrukerne er vant med. Kundene syntes at endringene i smak og konsistens ble for store, og ikke det de ønsket.

Vi har derfor bestemt oss for at vi endrer oppskriften på nytt igjen, naturligvis mot det kundene har fortalt oss at de vil ha.

Dette er nytt:

● Vi bytter fiskeråstoff, til bærekraftig Alaska Pollock fra Canada/USA og kvitlaks fra Færøyene (begge deler fra et MSC-sertifisert fiskeri). Dette er med på å gi en konsistens og smak som går mot tidligere fiskepuddinger.
● Vi dropper løk og hvitløk i produktene