5 tips til digge retter med fiskenuggets

Har du prøvd nyheten Nuggets fra Fiskemannen? Perfekt når du leter etter en rask og digg middag med fisk. Her får du fem oppskrifter som passer til både hverdag og helg.

Nuggets fra Fiskemannen er en smakfull nyhet for deg som vil spise mer fisk. Disse panerte godbitene er fylt med ost, i tillegg til at de er glutenfrie. Tilbered dem i ovnen eller i airfryer, og server sammen med ditt favoritt tilbehør.

Alle oppskrifter er til fire personer.


Pokébowl med syltet rødløk og ponzusaus
En frisk og fargerik pokébowl er perfekt for en enkel og smakfull middag. Topp med sprø fiskenuggets så blir dette en garantert favoritt!

Du trenger:

  • 2 dl jasminris
  • 1 ss riseddik
  • 1 liten gulrot, i tynne strimler
  • 1 håndfull spinat eller bladsalat
  • 1 agurk, i tynne skiver
  • 1 mango, i terninger
  • 1 avokado, i skiver
  • Fersk koriander etter smak
  • 2 ts sesamfrø
  • 4 ss syltet rødløk
  • 2 ss granateplekjerner
  • 1 pk Fiskemannen Nuggets

Ponzusaus:

  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss limejuice
  • 2 ss riseddik
  • 2 ts honning

Chilimajones:

  • 1 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • ½ lime, saften

Slik gjør du: Kok ris etter anvisningen på pakken og bland inn riseddiken. Kutt grønnsakene og sett til side. Lag ponzusaus og chilimajones ved å blande ingrediensene hver for seg. Du kan også bruke ferdig tilberedt ponzusaus og chilimajones. Stek fiskenuggetsene etter anvisningen på pakken og server ris, grønnsaker, fiskenuggets, sesamfrø, syltet rødløk og granateplekjerner, sammen i en skål eller bolle. Nyt med ponzusaus og chilimajones på toppen.


Nudelsalat med limedressing
Frisk, crunchy og full av smak. Denne nudelsalaten er lett og perfekt balansert – med sprø fiskenuggets som prikken over i-en.

Du trenger:

  • 400 g tynne risnudler
  • 4 gulrøtter
  • 1 agurk
  • 1 kinakål
  • 1 rødkål
  • Frisk mynte og koriander
  • Peanøtter
  • 1 pk Fiskemannen Nuggets

Dressing:

  • Saften fra 2 lime
  • 4 ss fish sauce
  • 2 ts sukker
  • 1 rød chili, finhakket

Slik gjør du: Kok risnudler, skyll i kaldt vann og sett til side. Skjær grønnsakene i tynne strimler og grovhakk urtene. Lag dressingen ved å blande alle ingredienser. Stek fiskenuggetsene og bland nudler med grønnsaker og dressing. Topp med peanøtter og fiskenuggets. Klar til å nytes!


Buns med cole slaw og chilimajones
Steamed buns med crispy fiskenuggets og frisk coleslaw er det ultimate street food-måltidet du kan lage hjemme - på kort tid.

Du trenger:

  • 4 steamed buns
  • 1 pk Fiskemannen Nuggets
  • 100 g rødkål, finstrimlet
  • 1 agurk
  • Koriander

Chilimajones:

  • 1 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • ½ lime, saften

Slik gjør du: Strimle rødkål og skjær agurk i skiver. Lag chilimajones ved å blande majones, sriracha og limejuice. Stek fiskenuggetsene sprø og varm steam buns. Fyll bunsene med rødkål, agurk, koriander og fiskenuggets, topp med chilimajones. Perfekt både middag og lunsj!


Nuggets med sursøt saus
En klassiker med en frisk vri – sprø fiskenuggets med hjemmelaget sursøt saus og valgfrie grønnsaker.

Du trenger:

  • 1 pk Fiskemannen Nuggets

Sursøt saus:

  • 2 røde chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl sukker
  • 2 dl vann
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss maizena
  • 2 ss vann

Slik gjør du: Lag sursøt saus ved å koke opp chili, hvitløk, sukker, vann, riseddik og soyasaus. Rør ut maizena i vann og tilsett  sausen til du får den tykkelsen du ønsker. Avkjøl. Stek fiskenuggetsene og server dem med den sursøte sausen og dine favorittgrønnsaker. Enkelt, raskt og smakfullt!


Fisketaco med Pico de Gallo
En leken vri på taco med sprø fisk og frisk salsa. Denne fisketacoen er utrolig smakfull!

Du trenger:

  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 1 pk Fiskemannen Nuggets
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 ss olje
  • 200 g bladsalat
  • 1 gul paprika
  • 200 g fetaost
  • 1 lime
  • Frisk koriander
  • Granateplekjerner

Salsa – Pico de Gallo:

  • 400 g cherrytomater
  • 0,5 stk chili
  • 1 stk rødløk
  • 1 lime
  • 1 neve frisk koriander
  • Salt og pepper

Slik gjør du: Del fiskenuggets i strimler. Krydre dem med tacokrydder og olje, og stek dem sprø. Lag Pico de Gallo ved å blande cherrytomater, chili, rødløk, koriander og lime. Varm tortillas og fyll dem med fiskenuggets, salat, paprika, fetaost, Pico de Gallo, koriander og granateplekjerner. Server med limebåter og nyt!