Fiskenuggets med ovnstekte beter, løk og remulade

2 personer:

10 stk Fishy Nuggets fra Fiskemannen
2 rødbeter
2 gulbeter
2 polkabeter
2 småløk eller sjalottløk
1 ss olivenolje
Salt og pepper
Dill
4-6 ss remulade

 

Slik gjør du:

Fishy Nuggets varmes i ovnen som anvist på pakken. Del en gulbete, en rødbete og en polkabete i båter. Du kan velge om du beholder skallet på eller ikke. Hvis du beholder skallet på må du skrubbe skallet. Start med polkabeten, så tar du gulbeten og til slutt rødbeten. Dette fordi beter gir fra seg masse farge og betene bør ligge separat. Legg båtene i en ildfast form. Del løkene i to på langs. Legg i formen. Hell litt olje over beter og løk og dryss litt salt over. Sett i forvarmet ovn på 180 grader til grønnsakene er møre. De mister litt farge under steking i ovnen. Skrell de andre betene og skjær dem i tynne skiver. Bruk en potetskreller, siden på et rivjern eller en mandolin for å få ekstra tynne skiver. Pynt med disse skivene og en dillkvast.

Tilberedningstid: ca 20 min.