Asiatisk fiskeburger

Fiskeburger av torsk og hyse er mild på smak og kler derfor smaksrikt tilbehør inspirert av det thailandske kjøkken. Med knasende sprø råkostsalat av gulrot, grønt eple og rødkål og en spicy chilimajones får du en frisk og fristende fiskeburger.

Asiatisk burger.jpg

4 porsjoner

Du trenger:

• 2 gulrøtter
• 2 grønne epler
• ¼ rødkål
• 1 ts honning
• 1 ss soyasaus
• ½ lime, saften
• 4 ss majones
• 1 ss chilisaus (f.eks. Sriracha)
• 1 pk Fiskeburger 80% torsk og hyse
• 1 ss olje til steking
• 4 brioche burgerbrød


Slik gjør du:
1. Riv eller finsnitt gulrøtter, epler og rødkål. Bland alt sammen i en skål med honning, soyasaus og limesaft.
2. Bland majones og Sriracha i en annen skål. Om du vil ha en mildere og mer barnevennlig variant, kan du bruke sweet chilisaus i stedet for Sriracha.
3. Stek fiskeburgerne med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
4. Fyll burgerbrødene med chilimajones, fiskeburger, thaisalat og server med en gang.

Tilberedningstid: 20 min.