Grønnsaksspyd med fiskekaker er en barnefavoritt

En enkel vri gjør denne raske og barnevennlige fiskemiddagen til en lek. Fiskekaker deles i biter og stekes i stekepanne før de tres på spyd sammen med biter av paprika, cherrytomat, mango og sukkererter. Du kan også bruke andre grønnsaker som du vet at barna liker. Server med varm byggris og en enkel rømmedipp til å dyppe spydene i.

Grønnsaksspyd med fiskekaker

4 porsjoner:

Du trenger:
• 1 pk Fiskemannen fiskekaker 65% fisk
• 1 ss olje til steking
• 2 poser boil in bag byggris
• ½ rød paprika
• 8 cherrytomater
• 4 sukkererter
• ½ mango
• 4 ss lettrømme
• 2 ss ketchup
• 1 ts urtesalt

Slik gjør du:
1. Del fiskekakene i fire og stek dem med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
2. Kok byggris etter anvisning på pakken.
3. Skjær rød paprika, sukkererter og mango i like store biter. Cherrytomatene kan være hele.
4. Bland lettrømme, ketchup og urtesalt sammen til en dipp.
5. Tre de ferdigstekte fiskekakene på spyd sammen med grønnsaker og frukt. Server med byggris og rømmedipp på siden.

Tilberedningstid: 15 min.