Fiskeburger med asiatisk salat

Fiskeburgere trenger ikke serveres som en burger – prøv med denne asiatiske nudelsalaten neste gang du vil ha noe kjapt, godt og fargerikt til lunsj eller middag.

Dette trenger du til 4 porsjoner:

• 4-8 fiskeburgere
• 1 pakke risnudler
• 1 vårløk, skåret i ringer
• 1 stor gulrot, skrelt og skåret i staver
• Chili (etter ønske)
• 1 pose sukkererter, skåret i biter
• 1/2 rød paprika, skåret i strimler
• 1/2 gul paprika, skåret i strimler

Dressing:

• 3 ss soyasaus
• 1 lime, saften
• 1 ts honning
• 2 ss sesamfrø
• 1 ss nøytral olje (f.eks. solsikkeolje)

Slik gjør du det:

1. Lag dressingen ved å blande honning og limesaft. Bland med soyasaus, olje og sesamfrø. Sesamfrøene kan ristes i pannen noen sekunder på forhånd hvis ønskelig.
2. Kok nudlene som anvist på pakken. Forbered grønnsakene og bland med nudlene når disse er ferdigkokt. Ha over dressingen og vend forsiktig.
3. Stek fiskeburgerne i pannen eller på et stekebrett i ovnen. Legg på toppen av nudelsalaten.

Fiskeburger med asiatisk salat | Fiskemannen