Fiskeburger med pepperrotkrem, rødbethummus

4 porsjoner 20 minutter

Fiskeburgere_soltorkettomatost-m-hummus.jpg

Du trenger:

2 pk Fiskemannen fiskeburger med soltørket tomat og ost
1 pose feldsalat
4 stk burgerbrød
Olje eller smør til steking
1 pk rødbethummus

Pepperrotkrem:

1 beger lettrømme
1 ss pepperrotpasta
1 ss sitronsaft
1 ts sukker
Salt og pepper

Slik gjør du:

1. Bland sammen lettrømme, pepperrot, sitronsaft og sukker.
2. Smak til med salt og pepper, og oppbevar kjølig.
3. Stek fiskeburgerne på begge sider til de er gjennomvarme, ca. 5 minutter.
4. Varm opp burgerbrødene etter anvisning på pakken.
5. Bygg opp burgeren med rødbethummus i bunnen av brødet, deretter salat, pepperrotkrem, fiskeburger og et nytt lag rødbethummus på toppen.

Relaterte artikler