Fiskeburger
Grov fiskeburger med hurtigsyltet rødløk
Vil du ha en sunnere vri på den tradisjonelle burgeren? Bruk fiskeburger med 80% fisk og grovt burgerbrød. Med hurtigsyltet rødløk, avokado, tomat og urtedressing har du en rask, næringsrik og ikke minst smakfull middag du kan nyte til hverdags.

Dette trenger du til 4 porsjoner:
1 rødløk
½ ts sukker
½ sitron, saften
1 avokado
2 tomater
1 dl rømme
2 ss finhakket bladpersille
Salt og pepper
1 pk Fiskemannen fiskeburger 80% torsk og hyse
4 grove burgerbrød
Slik gjør du
- Rens rødløken, del den i to og skjær den i tynne skiver. Ha den i en skål med sukker og sitronsaft. Bland alt godt sammen til sukkeret er oppløst. Dekk til skålen og sett den i kjøleskap i minst 20 minutter.
- Skjær avokado og tomat i skiver.
- Bland rømme med finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.
- Stek fiskeburgerne med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
- Fyll burgerbrødene med urtedressing, fiskeburger, avokado, tomat og hurtigsyltet rødløk, og server med en gang.