Ingredienser
(4 porsjoner)
4 grove Fiskemannen Fiskeburgere med torsk og hyse
4 pitabrød
2 tomater
2 rødløk
1 bit agurk
salat etter ønske
2 dl lettrømme
en liten bunt dill
sukker
eplecidereddik
salt og pepper
sitron
olivenolje
Slik gjør du
Begynn med å lage syltet løk. Skrell og skjær løken i tynne ringer. Bland sammen sukker, eddik og vann. Legg løken i et norgesglass og hell laken over. Laken kan også kokes opp først, da går det litt fortere.
Varm pitabrødene i ovnen etter anvisning på pakken. Stek fiskeburgerne i stekepanne i ca 3-4 min. på hver side.
Vask grønnsakene i vann. Skjær tomater i skiver, agurker i terninger og strimle salaten. Bland sammen rømmen med finhakket dill og smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.
Legg fiskeburgeren, syltet løk og grønnsaker i pitabrødet og servér med rømmedressing.