Ingredienser
4 porsjoner
Du trenger:
• 2 gulrøtter
• 2 grønne epler
• ¼ rødkål
• 1 ts honning
• 1 ss soyasaus
• ½ lime, saften
• 4 ss majones
• 1 ss chilisaus (f.eks. Sriracha)
• 1 pk Fiskeburger 80% torsk og hyse
• 1 ss olje til steking
• 4 brioche burgerbrød
Slik gjør du
1. Riv eller finsnitt gulrøtter, epler og rødkål. Bland alt sammen i en skål med honning, soyasaus og limesaft.
2. Bland majones og Sriracha i en annen skål. Om du vil ha en mildere og mer barnevennlig variant, kan du bruke sweet chilisaus i stedet for Sriracha.
3. Stek fiskeburgerne med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
4. Fyll burgerbrødene med chilimajones, fiskeburger, thaisalat og server med en gang.