Fiskekaker med pasta

Fiskekaker med en deilig salat av pasta, soltørket tomat, avokado og fetaost er rask og sunn hverdagsmiddag som smaker skikkelig godt. Blir det rester til overs kan du skjære fiskekakene i terninger, blande dem med salaten og spise det til lunsj dagen etter.

Fiskekaker med pasta.jpg

4 porsjoner:

Du trenger:

• 1 pk Fiskemannen fiskekaker 65% fisk
• 1 ss olje til steking
• 200 g pastaskruer
• 1 pk feldsalat eller baby leaf
• 1 avokado
• 150 g soltørket tomat fra glass
• 200 g fetost

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha den ferdigkokte pastaen i et dørslag, skyll raskt i kaldt vann og la vannet rennet godt av.
2. Bland pastaen med salat, avokado i terninger, soltørket tomat og fetaost i biter.
3. Stek fiskekakene med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme, og server sammen med den ferdige pastasalaten.

Tilberedningstid: 15 min.