Fiskekaker i pita

La deg inspirere av smakene fra Middelhavet og server fiskekakene i pita med frisk tzatziki og en deilig gresk salat. På under en halvtime har du smakfull og god hverdagsmiddag for hele familien.

Til 4 porsjoner trenger du:

1 pk Fiskekaker 80% hyse og torsk
4 pitabrød
1/2 agurk
4 tomater
1/2 rødløk
150 g sorte oliven
150 g fetaost
1 dl tzatziki

Slik gjør du:

  1. Stek fiskekakene med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
  2. Varm pitabrødene etter anvisning på pakken.
  3. Del tomat, agurk, rødløk og fetaost i biter. Bland til en salat og tilsett sorte oliven.
  4. Fyll pitabrødene med varme fiskekaker, gresk salat, tzatziki og server med en gang.
Fiskekaker i pita | Fiskemannen