Fiskekaker med kremet potetsalat og råkost

Friske farger og masse god smak på tallerkenen, og alt er gjort på bare en halvtime!

Fiskekaker-med-kremet-potetsalat-rakost_artikkelbilde.jpg

Dette trenger du til 4 porsjoner:

Fiskeburger
• 4 stk grove fiskeburgere
• 4 grove burgerbrød
• 4 salatblader
• 1/2 agurk skåret i skiver
• 2 tomater, skåret i skiver

Coleslaw
• 0,5 stk kålhode/nykål, rødkål, finstrimlet. (Nykål og rødkål sammen smaker ekstra godt)
• 1 grønt eple, revet
• 1 gulrot, skrelt og revet
• 2 ss sitronsaft
• Salt og pepper
• 1 dl lettrømme
• 2 ss majones
• 1 ts dijonsennep

Slik gjør du det:

1. Skjær kål i tynne strimler. Riv eple og gulrot. Press sitron og dryss 1/4 ts salt over salaten, la stå i ti minutter. Klem forsiktig ut overflødig væske.
2. Bland majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper. Bland med grønnsakene.
3. Stek fiskeburgerne i panne eller varm dem på et stekebrett i ovnen.
4. Varm burgerbrødene og legg et salatblad og tomatskiver på nederste del av burgerbrødet. Legg på burger og så mye coleslaw du ønsker. På toppen putter du noen skiver agurk før du legger over burgerbrødets øverste del.

Tilberedning: ca 30 min.