Red curry suppe med skalldyr

Red curry suppe med skalldyr

Ingredienser

2 personer


2 ss Thai red curry
3 ss Raps eller solsikkeolje
1 boks Kokosmelk
5 dl fiskekraft eller fiskebuljong
½ frisk lime
½ pose Wok chinese grønnsaker
4-5 stk Fiskemannen Scampi pr. person. Tint.
Vårløk haket til topping
Frisk koriander til topping

Slik gjør du

Ha 3 ss olje i en tykkbunnet kjele og varm opp på middels varme. Tilsett 2 ss Thai Red Curry og fres dette i et par minutter uten at det brennes. Tilsett fiskekraften og kok opp. Ha deretter i boksen med kokosmelk og kok opp igjen. La småkoke et par minutter. Skvis i saften fra limen. Smak på suppen, trenger den mer krydder? I så fall kan du ta i litt mer Red Curry pasta og eventuelt salt og pepper. I den kokende suppa tar du i wok grønnsakene og koker opp. Rett før servering tilsettes scampiene. Det er viktig at scampiene blir varme, men ikke koker for da blir de seige. Anrettes i stor skål og pynt med koriander og vårløk.

Tilberedningstid: 40 min