Krabbekaker med tartarsaus og salat

Tartarsaus er klassisk tilbehør til saftige krabbekaker, og med en grønn og frisk salat til har du et lett og deilig måltid.

Ønsker du ekstra tilbehør til, kan du servere kokte nypoteter eller skiver med ferskt brød i tillegg.

Krabbekaker med tartarsaus og salat

4 porsjoner

Du trenger:

  • 2 dl majones
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss kapers
  • 1 ss sylteagurk
  • 1 ss persille
  • Salt og pepper
  • 2 pk Fiskemannen krabbekaker
  • Olje til steking
  • 1 pk feldsalat
  • ½ agurk
  • 6 reddiker
  • 1 grønt eple
  • 1 sitron i båter til servering

Slik gjør du:

  1. Bland majones med dijonsennep. Finhakk kapers, sylteagurk og persille og vend inn i majonesblandingen. Smak til med salt og pepper.
  2. Stek krabbekakene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de er gjennomvarme. Det tar cirka 3 minutter på hver side.
  3. Lag salaten ved å blande feldsalat med skivet agurk, reddik og eple.
  4. Server krabbekakene nystekte med tartarsaus, salat og en skvis sitron.

Tilberedningstid: 15 min.

Produkt_Krabbekaker.jpg