Krabbekaker med thai-inspirert tilbehør

Kabbekaker med et hint av ingefær og hvitløk smaker nydelig med thai-inspirert tilbehør som spicy agurksalat og sweet chili-majones.

Server gjerne med nykokt ris for et komplett måltid.

Krabbekaker tilbehør

4 porsjoner

Du trenger:

  • 1 agurk
  • ½ rødløk
  • ½ rød chili
  • Bladpersille
  • 2 ss vann
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss honning
  • 2 pk Fiskemannen krabbekaker
  • Olje til steking
  • 6 ss majones
  • 2 ss sweet chili saus

Slik gjør du:

  1. Vask agurken og skjær den i tynne, flate strimler med ostehøvel.
  2. Finhakk rødløk, chili og bladpersille. Bland med agurken.
  3. Bland vann, riseddik og honning, og hell over salaten. La dette marinere i 10 til 15 minutter.
  4.  I mellomtiden steker du krabbekakene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de er gjennomvarme. Det tar cirka 3 minutter på hver side.
  5. Rør sammen majones og sweet chili saus.
  6. Server varme krabbekakene nystekte med agurksalat og sweet chili-majones på siden.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Produkt_Krabbekaker.jpg