Laks med mangosalat

Laks og asiatiske smaker passer godt sammen. I denne oppskriften har teriyakimarinert laksefilet fått følge av en enkel mangosalat som er frisk, søt og syrlig på samme tid.

Server gjerne med nykokt ris eller nudler om du foretrekker det.

Artikkelbilde-Laks med mangosalat.jpg

4 porsjoner

Du trenger:

  • 2 pk Fiskemannen Laksefilet Asian Teriyaki
  • Olje til steking
  • 1 mango
  • 1 avokado
  • ½ agurk
  • 2 stilker vårløk
  • 1 lime
  • Koriander
  • Sesamfrø

Slik gjør du:

  1. Varm opp stekepannen på middels varme med litt olje. Legg laksefiletene med skinnsiden ned og stek i cirka 3 minutter før du snur dem og steker i 2 til 3 minutter på andre siden.
  2. Skjær mango, avokado og agurk i terninger og vårløken i skiver. Bland alt godt sammen og press limen over til slutt.
  3. Dryss litt finhakket koriander og sesamfrø ved servering.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Produkt_Chili-og-mango-laks.jpg