Laks og torsk i folie med eple, løk og fennikel

(4 porsjoner)

2 Fiskemannen Laksefilet u/skinn a 140 g
2 Fiskemannen Torskeloins a 125 g
½ glass Fiskemannen Reker
2 epler
2 rødløk
1 fennikel
olivenolje
sitron
salt og pepper
en klype frisk dill
1 vårløk
lettrømme 

Slik gjør du:

Riv fire biter av aluminiumsfolie. Skrell løk og eple og del dem i båter. Finstrimle fennikelen. Skjær fiskefiletene i biter. Fordel grønnsaker, laks og torsk i foliebitene. Ringle over litt olivenolje og krydre med salt, pepper og litt sitronsaft. Brett sammen folien til fire pakker, pass på at skjøtene ligger opp. Stek i ovnen i ca 7-10 min på 200 ⁰C, eller til fisken er nesten gjennomstekt. Åpne opp pakkene og strø over reker, dill og hakket vårløk. Topp med en spiseskje lettrømme.
Server gjerne med godt brød eller fersk pasta.