Laks teriyaki med risnudler

Laks teriyaki med risnudler og sprø grønnsaker er en rask og sunn middagsrett med smaker fra det japanske kjøkken.

Hele retten er klar på under 15 minutter - perfekt når du har lyst på noe enkelt og skikkelig godt til middag.

Laks teriyaki

4 porsjoner

Du trenger:

  • 2 pk Fiskemannen Laksefilet Asian Teriyaki
  • 4 vårløk
  • 1 rød paprika
  • 1 pk sukkererter
  • 1 pk risnudler
  • 1 lime
  • Soyasaus
  • Sesamfrø


Slik gjør du:

  1. Varm opp stekepannen på middels varme med litt olje. Legg laksefiletene med skinnsiden ned og stek i cirka 3 minutter før du snur dem og steker i 2 til 3 minutter på andre siden.
  2. Skjær paprika, vårløk og sukkererter i biter og stek dem raskt i olje. De skal være varme, men fortsatt sprø.
  3. Kok risnudler etter anvisning på pakken og server med nystekt laks og grønnsaker.
  4. Dryss litt limesaft, soyasaus og sesamfrø ved servering.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Produkt_Teriyaki-laks.jpg