Stekt laksefilet marinert i chili og mango, servert i en bolle med ris og grønnsaker passer like godt til middag som til lunsj.
Du kan følge oppskriften eller bruke de grønnsakene du liker best. Skal dere være mange til bords er det fint å sette ut skåler med oppskårede grønnsaker og frukt, så kan alle komponere sin egen rett.
Ingredienser
4 porsjoner
Du trenger:
- 2 pk Fiskemannen Laksefilet Chili & Mango
- Olje til steking
- 300 g ris
- 200 g edamamebønner¼ rødkål
- 1 mango
- 2 avokado
- 120 g syltet ingefær
- Soyasaus
- Sesamfrø
Slik gjør du
- Fjern skinnet av laksefiletene og skjær dem i terninger.
- Stek lakseterningene i olje på middels varme i 2 til 4 min.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Finsnitt rødkålen og skjær mango og avokado i terninger.
- Gi edamamebønnene et raskt oppkok hvis du bruker frosne.
- Legg den ferdigkokte risen i bollen og topp med resten av ingrediensene. Dryss over litt soyasaus og sesamfrø ved servering om du ønsker.
Tilberedningstid: 15 minutter.