Pannekakerull med røkt laks, ostekrem og ruccola

Pannekake fylt med ostekrem, røkt laks og ruccula delt i små munnfuller, det er godt det!

Verdens beste lakseruller

Ingredienser

Ca. 20 biter

200 g Fiskemannen røkt laks
4 små pannekaker
200 g kremost, naturell
2 ss kremfløte
1 ss finhakket gressløk
½ ss presset sitron
Litt salt og kvernet sort pepper
Litt pepperrot, finrevet (kan evt. sløyfes)
Ruccula

Slik gjør du

Bland sammen kremost, fløte, gressløk og sitron. Smak til med pepperrot (prøv deg frem med litt og litt), salt og pepper. Fordel ostekrem utover pannekakene, legg på laks og ruccula. Rull forsiktig sammen og sett kjølig minst 15 minutter før du deler i små munnfuller.  

Tips:

Ha gjerne litt finhakket rødløk i kremen. Røkt laks kan erstattes med Fiskemannen røkt ørret eller gravet laks.

Tilberedningstid: 60 min