Hele retten er klar på under 15 minutter - perfekt når du har lyst på noe enkelt og skikkelig godt til middag.
Ingredienser
4 porsjoner
Du trenger:
- 2 pk Fiskemannen Laksefilet Asian Teriyaki
- 4 vårløk
- 1 rød paprika
- 1 pk sukkererter
- 1 pk risnudler
- 1 lime
- Soyasaus
- Sesamfrø
Slik gjør du
- Varm opp stekepannen på middels varme med litt olje. Legg laksefiletene med skinnsiden ned og stek i cirka 3 minutter før du snur dem og steker i 2 til 3 minutter på andre siden.
- Skjær paprika, vårløk og sukkererter i biter og stek dem raskt i olje. De skal være varme, men fortsatt sprø.
- Kok risnudler etter anvisning på pakken og server med nystekt laks og grønnsaker.
- Dryss litt limesaft, soyasaus og sesamfrø ved servering.
Tilberedningstid: 15 minutter.