LUN SALAT MED HVITLØKS- OG INGEFÆRSTEKT LAKS

(4 porsjoner)

½ kinakål, middels stor
1 hjertesalat
1 rødløk
3 ss spirer
500 g Fiskemannen laksefilet u/skinn og bein
2 fedd hvitløk
1 ss sesamfrø
25 g ingefær
Salt og pepper
2 ss olje til steking
4 ss sweetchili saus

 

Slik gjør du:

Tin laksen i kjøleskap over nattet. Del den i biter og legg den på bakepapir på et stekebrett. Strø hakket hvitløk, hakket ingefær og sesamfrø over fisken. Krydre med salt og pepper. Stek fisken i stekeovn ved 220 grader C i ca. 5 minutter. Del løken i tynne båter, kinakål og hjertesalat i strimler. Varm oljen i en wok- eller stekepanne og stek løken på sterk varme til den er blank. Ha i kinakål og salat og stek i ca. 1 minutt. Legg laksen oppå den wokede salaten og topp med sweet chilisaus og spirer.

Tilberedning: 20 minutter