Salat med ferskpillede reker, crabnobs og aioli

(4 porsjoner)

1 pakke Fiskemannen crabnobs
1 glass Fiskemannennen håndpillede reker
1 pakke blandet salat
1 moden mango
1 granateple
10 reddiker
vårløk
olivenolje
salt og pepper
grove baguetter

1 egg
2 dl nøytralrapsolje
1-2ss dijonsennep
sitron
salt og pepper
2 hvitløksfedd

Slik gjør du:

Begynn først å lag aioli ved å blande egg, nøytral olje, dijonsennep og hvitløk i en bolle, bruk en stavmikser og bland til en glatt masse. Spe med litt vann om den blir for tykk. Smak til med sitron, salt og pepper.

Stek baguettene som beskrevet på pakken.
Del granateplet på midten. Hold granateplet over en bolle. Slå på skallet med baksiden av en skje, slik at kjernene løsner og faller ned i bollen. Skrell og kutt mango i små terninger og skjær reddiker i tynne skiver.
Bland sammen granateple, mango og reddiker i bollen. Ringle over litt olivenolje og smak til med salt og pepper.
Tilsett vasket salatblanding. Strø over crabnobs og reker, servér med aioli og brød.