Sild
Hjemmelaget ingefær- og chilisild

Dette trenger du:
150 g Fiskemannen spekesildfilet
4 ss finhakket ingefær
0,5 stk rød chili, i tynne ringer. Behold frøene for mer styrke hvis du ønsker det
0,5 stk rødløk i strimler eller tynne ringer
Lake:
1 dl sukker
1 dl 7% eddik
1,5 dl vann
Slik gjør du:
1. Vann ut sildefileten etter anvisning på pakken. De utvannede sildefiletene skjæres i 1 cm tykke biter.
2. Kok opp sukker, vann, og eddik. Finhakk ingefær, skjær chili i ringer, rødløk i strimler eller ringer og legg dette sammen i en bolle. Hell over den kokende laken og avkjøl.
3. Tilsett sildebitene, dekk til og sett i kjøleskap over natten for at smakene skal utvikle seg. Kan oppbevares i kjøleskap i cirka 2 uker.