Sildesalat med kokte egg, poteter og lodderogn

Dette trenger du:

Ca. 300 g Fiskemannen Kryddersild
3 dl Crème Fraîche
1 dl majones
1 ts grov sennep
2 ss gressløk
2 ss kapers
1 ss Fiskemannen Lodderogn, rød
300 g kokt potet, i litt store terninger
4 store egg, hardkokt, delt i store terninger
2 vårløk, i tynne ringer
Frisk dill til pynt

Slik gjør du

Kryddersildfileten er spiseklar og trenger ingen utvanning. Del den i gaffelstore biter. Bland sammen Crème Fraîche, majones, sennep, gressløk, kapers og rogn. Smak til med salt og pepper. Vend inn poteter, egg og vårløk (hold av litt sild, egg og rogn til pynt). Sett salaten kjølig minst 30 min før servering. Pynt gjerne med frisk dill rett før servering.

Sildesalat med kokte egg, poteter og lodderogn | Fiskemannen