Sildesalat med kokt egg, poteter og lodderogn

Kryddersild egner seg ikke bare til sylting, men smaker også utrolig godt i påleggssalater som denne med kokt egg, poteter og lodderogn.

a. 10 porsjoner

Dette trenger du:
Ca. 300 g Fiskemannen Kryddersild
3 dl Crème Fraîche
1 dl majones
1 ts grov sennep
2 ss gressløk
2 ss kapers 
1 ss Fiskemannen Lodderogn, rød
300 g kokt potet, i litt store terninger
4 store egg, hardkokt, delt i store terninger
2 vårløk, i tynne ringer
Frisk dill til pynt

Slik gjør du:

Vann ut silda etter anvisning på pakken, skyll og tørk godt av. Del i gaffelstore biter. Bland sammen Crème Fraîche, majones, sennep, gressløk, kapers og rogn. Smak til med salt og pepper. Vend inn poteter, egg og vårløk (hold av litt sild, egg og rogn til pynt). Sett salaten kjølig minst 30 min før servering. Pynt gjerne med frisk dill rett før servering.  

Tilberedningstid: 60 min