Pokébowl med syltet rødløk og ponzusaus

En frisk og fargerik pokébowl er perfekt for en enkel og smakfull middag. Topp med sprø fiskenuggets så blir dette en garantert favoritt!

Du trenger:

  • 2 dl jasminris
  • 1 ss riseddik
  • 1 liten gulrot, i tynne strimler
  • 1 håndfull spinat eller bladsalat
  • 1 agurk, i tynne skiver
  • 1 mango, i terninger
  • 1 avokado, i skiver
  • Fersk koriander etter smak
  • 2 ts sesamfrø
  • 4 ss syltet rødløk
  • 2 ss granateplekjerner
  • 1 pk Fiskemannen Nuggets

Ponzusaus:

  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss limejuice
  • 2 ss riseddik
  • 2 ts honning

Chilimajones:

  • 1 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • ½ lime, saften

Slik gjør du: Kok ris etter anvisningen på pakken og bland inn riseddiken. Kutt grønnsakene og sett til side. Lag ponzusaus og chilimajones ved å blande ingrediensene hver for seg. Du kan også bruke ferdig tilberedt ponzusaus og chilimajones. Stek fiskenuggetsene etter anvisningen på pakken og server ris, grønnsaker, fiskenuggets, sesamfrø, syltet rødløk og granateplekjerner, sammen i en skål eller bolle. Nyt med ponzusaus og chilimajones på toppen.

Pokébowl med syltet rødløk og ponzusaus | Fiskemannen