2 enkle dipper til fiskenuggets

dip til fiskenuggets

Ingredienser

Easy peasy lemon squeezy

1 dl rømme
1 dl majones
Saften av ¼ sitron
Salt og pepper

Pisk sitronsaften inn i rømmen og majonesen, til en glatt blanding. Smak til med salt og pepper. Du kan selvsagt også bruke kun rømme, eller créme fraîche, kesam e.l. Pimp gjerne sausen, og tilfør smaken du liker, for eksempel honning, revet mango eller hvitløk, hakket vårløk, gressløk, koriander, eller revet parmesan.

 

Hot mayo

165 g majones (tilsvarer en pakke)
0,75 dl ananasjuice
1 ss sriracha
Salt og pepper

Pisk majones og ananasjuice sammen til det er glatt og blankt. Rør inn srirachaen helt. Smak til med salt og pepper. I stedet for sriracha kan du bruke f.eks. finhakket hvitløk og chili eller tabascosaus, cayennepepper, eller hva du ønsker. Det smaker også godt med friske urter i, f.eks. gressløk eller koriander.

PS! Majonesen kan også byttes ut med rømme, kesam, créme fraîche eller gresk yogurt.


Tilberedningstid: 10 min