Fiskemannens hjemmelagde skagenrøre

Skagenrøre er en nydelig blanding av blant annet reker, Crème Fraîche, majones, dill og rogn. Server den med ferskt brød eller gjerne på avokado som en forrett.

Skagenrøre

Ingredienser

Ca. 6 porsjoner

400 g Fiskemannen håndpillede reker
1 dl Crème Fraîche
1 dl majones
1 ss grovhakket dill
1 ss Fiskemannen lodderogn, rød  
Litt presset sitron
Salt og nykvernet sort pepper

Slik gjør du:

Rør sammen Crème Fraîche, majones, dill og lodderogn. Smak til med sitron, salt og pepper. Vend inn reker. La salaten stå kjølig minst 30 min før servering.

Tips:

Tilsett gjerne litt Fiskemannen krepsehaler for en skikkelig luksusrøre. Mange liker også litt Diijonsennep eller et par spiseskjeer Cognac som ekstra smaksetter. 

 

Tilberedningstid: 50 min.