Torsk og laks i folie med grønnsaker

Til 4 porsjoner trenger du:

2 Fiskemannen Laksefilet u/skinn a 140 g
2 Fiskemannen Torskeloins a 125 g
½ glass Fiskemannen Reker
2 epler
2 rødløk
1 fennikel
olivenolje
sitron
salt og pepper
en klype frisk dill
1 vårløk
lettrømme

Slik gjør du

Riv fire biter av aluminiumsfolie. Skrell løk og eple og del dem i båter. Finstrimle fennikelen. Skjær fiskefiletene i biter. Fordel grønnsaker, laks og torsk i foliebitene. Ringle over litt olivenolje og krydre med salt, pepper og litt sitronsaft. Brett sammen folien til fire pakker, pass på at skjøtene ligger opp. Stek i ovnen i ca 7-10 min på 200 ⁰C, eller til fisken er nesten gjennomstekt. Åpne opp pakkene og strø over reker, dill og hakket vårløk. Topp med en spiseskje lettrømme.
Server gjerne med godt brød eller fersk pasta.

Torsk og laks i folie med grønnsaker | Fiskemannen