Laksewok med scampi og nudler

Laksewok med scampi og nudler er en rask og smakfull middag som enkelt kan varieres med ulike typer grønnsaker og woksaus.

Denne varianten lages med Fiskemannen laksefilet med smak av chili og mango, og til woken har vi laget en mild og smaksrik saus som passer for hele familien. Om du ønsker en ekstra rask middagsrett kan du fint bruke frossen wokblanding og ferdig woksaus fra pose eller glass.

Laksewok

4 porsjoner

Du trenger:

  • 250 g Fiskemannen Laksefilet Chili & Mango
  • 270 g Fiskemannen Scampi Naturell
  • Olje til steking
  • ½ Brokkoli
  • 150 g minimais
  • 150 g sukkererter
  • 1 rødløk
  • 250 g eggenudler
  • ½ dl soyasaus
  • 2 ss honning
  • ½ lime, saften
  • Fersk koriander til servering

Slik gjør du:

  1. Fjern skinnet av laksefiletene og skjær dem i terninger.
  2. Stek lakseterningene i olje på middels varme i 2 til 4 min. Tilsett scampi mot slutten av steketiden, de trenger kun å bli gjennomvarme. Legg laks og scampi til side.
  3. Skjær brokkoli, minimais, sukkererter og rødløk i passe store biter og stek grønnsakene i olje til de er møre, men fremdeles litt sprø.
  4. Kok eggenudler etter anvisning på pakken og bland med grønnsakene. Tilsett laks og scampi.
  5. Bland sammen soyasaus, honning og limesaft, og hell over woken.
  6. Dryss litt finhakket koriander over ved servering.

Tilberedningstid: 15 minutter.