Wrap
Fisketaco med Pico de Gallo
En leken vri på taco med sprø fisk og frisk salsa. Denne fisketacoen er utrolig smakfull!

Til 4 porsjoner trenger du:
- 4 mais- eller hvetetortillas
- 1 pk Fiskemannen Nuggets
- 1 pose tacokrydder
- 1 ss olje
- 200 g bladsalat
- 1 gul paprika
- 200 g fetaost
- 1 lime
- Frisk koriander
- Granateplekjerner
Salsa – Pico de Gallo:
- 400 g cherrytomater
- 0,5 stk chili
- 1 stk rødløk
- 1 lime
- 1 neve frisk koriander
- Salt og pepper
Slik gjør du: Del fiskenuggets i strimler. Krydre dem med tacokrydder og olje, og stek dem sprø. Lag Pico de Gallo ved å blande cherrytomater, chili, rødløk, koriander og lime. Varm tortillas og fyll dem med fiskenuggets, salat, paprika, fetaost, Pico de Gallo, koriander og granateplekjerner. Server med limebåter og nyt!