Fisketaco med Pico de Gallo

En leken vri på taco med sprø fisk og frisk salsa. Denne fisketacoen er utrolig smakfull!

Til 4 porsjoner trenger du:

  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 1 pk Fiskemannen Nuggets
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 ss olje
  • 200 g bladsalat
  • 1 gul paprika
  • 200 g fetaost
  • 1 lime
  • Frisk koriander
  • Granateplekjerner

Salsa – Pico de Gallo:

  • 400 g cherrytomater
  • 0,5 stk chili
  • 1 stk rødløk
  • 1 lime
  • 1 neve frisk koriander
  • Salt og pepper

Slik gjør du: Del fiskenuggets i strimler. Krydre dem med tacokrydder og olje, og stek dem sprø. Lag Pico de Gallo ved å blande cherrytomater, chili, rødløk, koriander og lime. Varm tortillas og fyll dem med fiskenuggets, salat, paprika, fetaost, Pico de Gallo, koriander og granateplekjerner. Server med limebåter og nyt!

Fisketaco med Pico de Gallo | Fiskemannen