Ingredienser
(4 porsjoner)
400 g Fiskemannen Fiskeburger
8 skiver chorizo
1/2 purre
1/2 isbergsalat
8 cherrytomater
8 tortilla lefser
1/2 slangeagurk
8 ss rømme
olje eller smør til steking
Humus:
1 boks kikerter
2 fedd hvitløk
4 ss olje
2 ss sitronsaft
1 ts malt spisskummen
salt
Slik gjør du
Vask og del grønnsakene. Skjær fiskebrugerne i staver og stek i olje med chorizoen. Varm lefser i stekeovn eller mikrobølgeovn.
Humus; sil av kikertene og kok i vann med skiver av hvitløk i 5 min. Sil av igjen og kjør glatt i hurtigmikser med olje, sitronsaft og spisskummen. Spe med kokekraft og smak til med salt. Smør humus på lefsene og legg på salat, fiskeburger, chorizo og rømme. Brett sammen lefsene.