Fiskewrap

Fiskewrap

Ingredienser

(4 porsjoner)

400 g Fiskemannen Fiskeburger
8 skiver chorizo
1/2 purre
1/2 isbergsalat
8 cherrytomater
8 tortilla lefser
1/2 slangeagurk
8 ss rømme
olje eller smør til steking

Humus:

1 boks kikerter
2 fedd hvitløk
4 ss olje
2 ss sitronsaft
1 ts malt spisskummen
salt

Slik gjør du

Vask og del grønnsakene. Skjær fiskebrugerne i staver og stek i olje med chorizoen. Varm lefser i stekeovn eller mikrobølgeovn. 

Humus; sil av kikertene og kok i vann med skiver av hvitløk i 5 min. Sil av igjen og kjør glatt i hurtigmikser med olje, sitronsaft og spisskummen. Spe med kokekraft og smak til med salt. Smør humus på lefsene og legg på salat, fiskeburger, chorizo og rømme. Brett sammen lefsene.