Ingredienser
2-3 potetlefser
200 g Fiskemannen røkt laks i skiver
200 g ristede pinjekjerner
50 g finhakket rødløk
50 g finhakket paprika
1 boks smøreost eller guacamole
Smøreost naturell
Ruccolasalat
Guacamole:
2 modne avokadoer
1 ss extra virgin olivenolje
1 fedd finhakket hvitløk
1 ss sitronsaft
salt og pepper.
Slik gjør du:
Del avokadoen i to, ta ut steinen og fjern skallet. Mos avokadoen og bland den med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper. Fordel ønsket fyll på lefsene. Rull lefsene sammen og del dem i passe store biter. Bruk tannstikkere uten smak til å feste lefserullene.
Smør tre varianter:
- Lefser med smøreost naturell, laks og ruccola
- Lefser med smøreost naturell, ruccola, laks, paprika og pinjekjerner
- Lefser med guacamole, rødløk og laks