Klarer Øyunn å få Levi til å spise fisk til middag?

Øyunn Krogh, kjent fra Sommerhytta på TV2, elsker fisk. Problemet er at kjæresten Levi absolutt ikke gjør det samme – men den utfordringen tar Øyunn på strak arm!

– Hadde det vært opp til meg, kunne jeg spist fisk til middag hver eneste dag! Men det er jo litt kjedelig å ikke spise middag sammen, forteller Øyunn Krogh (25) med henvisning til at kjæresten Levi Try (24) ikke liker fisk.

Det ønsker hun gjerne å gjøre noe med, og har derfor sammen med Fiskemannen valgt ut tre forskjellige fiskemiddager som «alle» burde like – selv Levi.

Første forsøk: Asiatisk fiskeburgerOppskriften på den asiatiske fiskeburgeren Øyunn serverte til Levi finner du her. Hun bruker Fiskemannen fiskeburger 80% torsk & hyse i denne middagen.

Her får du også tips til 16 andre populære tilbehør til fiskeburgere og fiskekaker.

Andre forsøk: Kremet pasta med varmrøkt krydderlaks

Varmrøkt krydderlaks ferdig revet er Øyunns desiderte favorittprodukt fra Fiskemannen. I pastamiddagen som til og med imponerte Levi, brukte hun denne oppskriften som utgangspunkt – med ferdig revet krydderlaks.

Tredje forsøk: Wraps og laksefilet med smak av chili og mango

Her dekket Øyunn lunsjbordet med tilbehør hun visste at Levi var veldig glad i, og byttet bare ut kjøttet med stekte lakseterninger. Vi har også en oppskrift på laksewrap med mango og avokadokrem – kanskje det kan være noe til neste tacofredag?

Fiskemannen laksefileter med smak av chili og mango kan også serveres på flere andre måter, for eksempel disse:

Laksebowl
Laks med mangosalat
Laks teriyaki med risnudler
Laksewok med scampi og nudler

Relaterte artikler