Ingredienser
4 porsjoner:
Du trenger:
• 1 rødløk
• ½ ts sukker
• ½ sitron, saften
• 1 avokado
• 2 tomater
• 1 dl rømme
• 2 ss finhakket bladpersille
• Salt og pepper
• 1 pk Fiskemannen fiskeburger 80% torsk og hyse
• 4 grove burgerbrød
Slik gjør du
1. Rens rødløken, del den i to og skjær den i tynne skiver. Ha den i en skål med sukker og sitronsaft. Bland alt godt sammen til sukkeret er oppløst. Dekk til skålen og sett den i kjøleskap i minst 20 minutter.
2. Skjær avokado og tomat i skiver.
3. Bland rømme med finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.
4. Stek fiskeburgerne med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
5. Fyll burgerbrødene med urtedressing, fiskeburger, avokado, tomat og hurtigsyltet rødløk, og server med en gang.