Grov fiskeburger med hurtigsyltet rødløk

Vil du ha en sunnere vri på den tradisjonelle burgeren? Bruk fiskeburger med 80% fisk og grovt burgerbrød. Med hurtigsyltet rødløk, avokado, tomat og urtedressing har du en rask, næringsrik og ikke minst smakfull middag du kan nyte til hverdags.

Grov fiskeburger med hurtigsyltet rødløk.jpg

4 porsjoner:

Du trenger:
• 1 rødløk
• ½ ts sukker
• ½ sitron, saften
• 1 avokado
• 2 tomater
• 1 dl rømme
• 2 ss finhakket bladpersille
• Salt og pepper
• 1 pk Fiskemannen fiskeburger 80% torsk og hyse
• 4 grove burgerbrød


Slik gjør du:

1. Rens rødløken, del den i to og skjær den i tynne skiver. Ha den i en skål med sukker og sitronsaft. Bland alt godt sammen til sukkeret er oppløst. Dekk til skålen og sett den i kjøleskap i minst 20 minutter.
2. Skjær avokado og tomat i skiver.
3. Bland rømme med finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.
4. Stek fiskeburgerne med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
5. Fyll burgerbrødene med urtedressing, fiskeburger, avokado, tomat og hurtigsyltet rødløk, og server med en gang.

Tilberedningstid: 30 min.