Saftige krabbekaker til de fleste anledninger

Fiskemannen krabbekaker er en sunn og smakfull nyhet, som i tillegg er rask å tilberede.

Krabbekakene er proteinrike med hele 12 gram protein per 100 gram, laget av 47 prosent saftig krabbekjøtt og 43 prosent torsk. De er mildt krydret med ingefær og hvitløk, noe som gir en perfekt balansert smak.

Fiskemannen krabbekaker består av 90 % sjømat og selges i utvalgte butikker hos KIWI, Meny og Spar.

Krabbekakene er merket med Nøkkelhullet, en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Server dem som en snack eller en forrett med en deilig dipp og litt salat til. Eller som et komplett middagsmåltid med godt tilbehør. Krabbekakene er raske å tilberede, de trenger kun to til tre minutter på hver side i middels varm stekepanne, eller 10 til 15 minutter i ovnen på 150 grader varmluft. Perfekt når du trenger et raskt, sunt og skikkelig godt måltid.

Under finner du fem tips til tilbehør til krabbekakene.

1. Krabbekaker med aioli og søtpotetfries

Artikkelbilde-Krabbekaker med søtpotetfries.jpg

Gjør krabbekaker til en deilig helgerett med aioli og sprø søtpotetfries som tilbehør. Siden søtpoteter inneholder mindre stivelse enn vanlige poteter, trenger de litt ekstra hjelp for å bli sprø og fine i konsistensen når du steker dem i ovnen. Trikset er å vende dem i olje og maisenna. Den enkle fremgangsmåten får du i oppskriften her:

Gå til oppskrift på krabbekaker med aioli og søtpotetfries

2. Sliders med krabbekaker og chilimajones

Sliders er burgerbrød i liten størrelse, som du får kjøpt i de fleste matbutikker med godt vareutvalg på for sommeren. Krabbekakene kommer i perfekt slider-størrelse og smaker nydelig i sliderbrød med chilimajones, ckrispisalat og tynne ringer av rå rødløk. Chilimajones lager du raskt ved å blande 1 ss Sriracha chilisaus per 3 ss majones.

3. Krabbekaker med tartarsaus og salat

Artikkelbilde-Krabbekaker med tartarsaus og salat.jpg

Tartarsaus er klassisk tilbehør til saftige krabbekaker, og med en grønn og frisk salat til har du et lett og deilig måltid. Ønsker du ekstra tilbehør til kan du servere kokte nypoteter eller skiver med ferskt brød i tillegg. Hele oppskriften finner du her:

Gå til oppskrift på krabbekaker med tartarsaus og salat

4. Krabbekaker med peanøttdipp

Vil du servere krabbekakene som en liten snack, smaker det nydelig med en fyldig og smaksrik peanøttdipp til. Mens du varmer krabbekakene i stekepannen eller ovnen, blander du 3 ss peanøttsmør, 3 ss soyasaus, 6 ss vann, 1 hvitløksfedd, 1 ts revet frisk ingefær og 2 ts brunt sukker med stavmikser, og vips har du en skikkelig digg kosemat med masse smak.

5. Krabbekaker med thai-inspirert tilbehør

Artikkelbilde-Krabbekaker med agurksalat.jpg

Kabbekaker med et hint av ingefær og hvitløk smaker nydelig med thai-inspirert tilbehør som spicy agurksalat og sweet chili-majones. Server gjerne med nykokt ris for et komplett måltid. Sjekk den friske oppskriften her:

Gå til oppskrift på krabbekaker med spicy agurksalat

 

Relaterte artikler