Smakfull og sunn burgermiddag på 1-2-3

Fiskeburger er rask, sunn og god hverdagsmiddag. Nå som det blir varmere i været og sommeren nærmer seg med stormskritt, er fiskeburger også et ypperlig alternativ på grillen. Et enkelt og raskt middagsvalg for deg som ønsker å spise mer fisk.

Fiskemannens smaksatte fiskeburgere har høyt innhold av fisk og proteiner - og mye smak. Ikke minst er de enkle å lage sånn at du kan ha en smakfull fiskemiddag klar på 1-2-3.

Slik lager du fiskeburger:

  1. Brun fiskeburgerne på begge sider.
  2. Gjennomvarm på lav varme enten i panna eller på grillen.
  3. Topp burgeren med ditt favorittilbehør.

Finn din favorittburger

Fiskeburger-m-ost-chili-bacon.jpg

Er du glad i litt spicy mat er fiskeburger med ost, chili og bacon perfekt for deg. Du kan enten gjøre den litt mildere ved å servere den med en deilig aioli og karamellisert løk, eller med tartarsaus og soppstuing. Du kan også gjøre den enda litt sterkere med en chilimajones eller kimchi.

Fiskeburger-m-soltorkede-tomater-ost.jpg

Fiskeburger med soltørket tomat smaker godt med en enkel coleslaw, tomat og salat. Hvis du ønsker en mer asiatisk variant, kan du toppe den med en sweet chili saus og syltet rødløk.

Vil du ha mer inspirasjon?

Prøv vår oppskrift på fiskeburger med guacamole eller fiskeburger med rødbethummus og pepperrotkrem.

Relaterte artikler