Fiskekaker i pita

La deg inspirere av smakene fra Middelhavet og server fiskekakene i pita med frisk tzatziki og en deilig gresk salat. På under en halvtime har du smakfull og god hverdagsmiddag for hele familien.

Fiskekaker i pita.jpg

4 porsjoner:

• 1 pk Fiskekaker 80% hyse og torsk
• 4 pitabrød
• 1/2 agurk
• 4 tomater
• 1/2 rødløk
• 150 g sorte oliven
• 150 g fetaost
• 1 dl tzatziki

Slik gjør du:

1. Stek fiskekakene med litt olje i en middels varm stekepanne til de er gjennomvarme.
2. Varm pitabrødene etter anvisning på pakken.
3. Del tomat, agurk, rødløk og fetaost i biter. Bland til en salat og tilsett sorte oliven.
4. Fyll pitabrødene med varme fiskekaker, gresk salat, tzatziki og server med en gang.

Tilberedningstid: 20 min.