9 ulike tilbehør til fiskeburger

I en hektisk hverdag er det lett å ty til de samme middagene igjen og igjen. Fiskeburger er sunn, enkel og rask hverdagsmiddag som enkelt kan varieres kun ved å gjøre noen små justeringer på tilbehøret. Her får du inspirasjon til nye måter å variere fiskeburger-middagen på.

1. Fiskeburger med frisk råkostsalat og chilimajones

Asiatisk burger

Smaker fra det thailandske kjøkken som lime, soyasaus og chili smaker nydelig til hvit fisk. Bare prøv denne smakfulle fiskeburgeren med frisk råkostsalat og spicy chilimajones. Den enkle oppskriften finner du her.

2. Fiskeburger med remulade og potetmos

Hjemmelaget potetmos er godt tilbehør som er enkelt å lage selv. Bruker du poteter med tynt skall som morenepotet, nypotet eller mandelpotet kan du gjerne beholde skallet på. Det gir en litt grovere stappe med mer smak, som passer godt til stekte fiskeburgere. Skjær potetene i terninger og kok dem møre uten salt i vannet, det kan nemlig gjøre potetmosen seig. Hell kokevannet av potetene og mos dem med en skvett melk og litt smør, og smak til med salt og pepper. Server nystekte fiskekaker med varm potetmos og remulade.

3. Fiskeburger med risotto

Fiskeburger med risotto

Sopprisotto spises ofte som et måltid for seg selv, men smaker også nydelig som tilbehør til stekt fiskeburger av torsk og bacon. Sammen blir dette en perfekt helgerett du enkelt kan lage til mange. Oppskrift og fremgangsmåte finner du her.

4. Fiskeburger med hurtigsyltet rødløk

Grov fiskeburger med hurtigsyltet rødløk

Hurtigsyltet rødløk smaker nydelig, og er både enkelt og raskt å lage selv. Alt du trenger er tre ingredienser og 20 minutter i kjøleskap så er den klar! Prøv den med fiskeburger i brød med avokado, tomat og deilig rømmedressing. Enkel fremgangsmåte og oppskrift finner du her.

5. Fiskeburger med eple- og potetsalat

Hjemmelaget potetsalat smaker nydelig til grillet fiskeburger. Tilsetter du litt grønt eple i salaten får du en frisk og fiskevennlig vri. Du trenger to epler per kilo potet. Skrell og kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl og skjær i terninger. Vask og skjær eplet i terninger. Rør sammen en boks rømme med 2 ss majones, 1 ts dijonsennep, og smak til med salt og pepper. Vend potet og eple inn i rømmeblandingen og server til varme fiskeburgere.

6. Fiskeburger med kremet råkostsalat

Fiskeburger med kremet råkostsalat

Mange søker etter oppskrift på råkostsalat sammen med fiskekaker til middag. Her får du en oppskrift som baserer seg på en ganske klassisk, men litt lettere, coleslaw. Det gir deg en god, syrlig og kremet konsistens som passer veldig godt til fiskeburger. Se oppskriften her.

7. Fiskeburger med asiatisk nudelsalat

Fiskeburger_m_asiatisk_salat_artikkelbilde.jpg

Fiskeburgere trenger ikke serveres som en burger – prøv med denne asiatiske nudelsalaten neste gang du vil ha noe kjapt, godt og fargerikt til lunsj eller middag! Se oppskrift her.

8. Fiskeburger med guacamole og mangosalsa

Fiskeburger_ostchilibacon-m-goacamole.jpg

Denne fiskeburgeren er inspirert av smaker vi gjerne bruker som tilbehør til taco. Den friske mangosalsaen og kremet guacamole passer perfekt sammen med en fiskeburger med litt mer smak. Oppskrift på fiskeburger med guacamole finner du her.

9. Fiskeburger med rødbethummus

Fiskeburgere_soltorkettomatost-m-hummus.jpg

Rødbethummus og pepperrrotkrem gjør denne fiskeburgeren til et skikkelig godt måltid du sannsynligvis ikke har prøvd før – perfekt for deg som liker å utforske nye smaker.

Her finner du oppskrift på fiskeburger med rødbethummus og pepperrotkrem.

 

Du finner produktene fra Fiskemannen hos

Logo_kiwi.png     Logo_joker.png      Logo_spar.png    Logo_meny.png  

 

Relaterte artikler