Server gjerne med nykokt ris for et komplett måltid.
Ingredienser
4 porsjoner
Du trenger:
- 1 agurk
- ½ rødløk
- ½ rød chili
- Bladpersille
- 2 ss vann
- 2 ss riseddik
- 1 ss honning
- 2 pk Fiskemannen krabbekaker
- Olje til steking
- 6 ss majones
- 2 ss sweet chili saus
Slik gjør du
- Vask agurken og skjær den i tynne, flate strimler med ostehøvel.
- Finhakk rødløk, chili og bladpersille. Bland med agurken.
- Bland vann, riseddik og honning, og hell over salaten. La dette marinere i 10 til 15 minutter.
- I mellomtiden steker du krabbekakene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de er gjennomvarme. Det tar cirka 3 minutter på hver side.
- Rør sammen majones og sweet chili saus.
- Server varme krabbekakene nystekte med agurksalat og sweet chili-majones på siden.