Ønsker du ekstra tilbehør til, kan du servere kokte nypoteter eller skiver med ferskt brød i tillegg.
Ingredienser
4 porsjoner
Du trenger:
- 2 dl majones
- 2 ts dijonsennep
- 1 ss kapers
- 1 ss sylteagurk
- 1 ss persille
- Salt og pepper
- 2 pk Fiskemannen krabbekaker
- Olje til steking
- 1 pk feldsalat
- ½ agurk
- 6 reddiker
- 1 grønt eple
- 1 sitron i båter til servering
Slik gjør du
- Bland majones med dijonsennep. Finhakk kapers, sylteagurk og persille og vend inn i majonesblandingen. Smak til med salt og pepper.
- Stek krabbekakene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de er gjennomvarme. Det tar cirka 3 minutter på hver side.
- Lag salaten ved å blande feldsalat med skivet agurk, reddik og eple.
- Server krabbekakene nystekte med tartarsaus, salat og en skvis sitron.
Tilberedningstid: 15 min.